Čaj sa karakterom

Može biti crni, zeleni ili bijeli, biljni ili voćni ali mora biti jedinstven i poseban i činiti da se tako osjeća pojedinac koji uživa u njemu.

Althaus deli pack predstavlja brz I jednostavan put do šoljice čaja.

Predstavlja kvalitet koji odgovara najzahtjevnijim potrebama internacionalnog nivoa, Ovaj premium proizvod rezultat je spoja tradicionalnog i modernog, objedinjeno u inovativan dizajn koji plijeni. Klasična filter kesica sitno sjeckanog caja prilagodjenog brzoj pripremi uz maksimalan kvalitet i raznovrsnost ukusa.

ALT_OCV2_Moods_Deli_016

Pyra pack je vjerovatno najmoderniji I najinovativniji način uživanja u čaju.

Zahvaljujući svilenim kesicama piramidalnog oblika dobijen je prostor u kojem je smjestena količina rasutog čaja iz koje se dobija impresivno aromatičan i ukusan napitak. Osim toga, u prilici ste da posmatrate krupne i neoštećene komade sadrzaja kroz providnu kesicu što pretvara ovaj momenat u malu ceremoniju

ALT_OCV2_Tray_PyraPack_035

Althaus rasuti čaj je najbolje servirati “à la carte”.

U esencijalnoj formi, više od 50 pažljivo biranih čajeva oslobađaju ukuse koji kod manje zainteresovanih predstavljaju upečatljivo iskustvo, a kod entuzijasta izazivaju divljenje. Reklamni alati za prezentaciju i serviranje ovog artikla predstavljaće najprestižniji segment Vaše ponude.

ALT_OCV2_Tray_PyraPack_035