A Modo Mio - Jolie

Jolie je idealna za uživanje u autentičnom italijanskom kafi kod kuće. Njen veseli dizajn – najmanji i najtiši model Lavazza A Modo Mio savršeno se prilagođava svakom okruženju.

Dostupne boje

Detalji o Lavazza Jolie

Stilski i kompaktni

Bilo da preferirate espresso ili lungo, uživajte u ukusu italijanske kafe pripremljene autentičnom italijanskom mašinom za kafu na šolju. Stilska, kompaktna i tiha, vaša idealna kafa će biti spremna za tren oka.

jolie_bianco1-ezgif.com-webp-to-jpg-converter-removebg-preview
Jolie Karakteristike

Mekane linije, harmonijski stil i živopisne boje

Elegantna mašina, stvorena sa velikom pažnjom prema detaljima. Jolie pruža idealan dizajn za uživanje u kafi u potpunom opuštanju. Karakteriše je i izdvojivi držač za šolje, kao i pozadinsko osvetljenje na dugmetu Stop i Go, tako da možete varirati veličinu napitka.

Svestran karakter

Istražite raznovrsne intenzivne i duboke ukuse.

Kompaktna veličina

Idealno se uklapa u vaš omiljeni kutak kuće.

Šareni dizajn

Dodaje dašak živahnosti vašem dekoru svojim veselim bojama.

Autentično iskustvo

Gde se autentično italijansko iskustvo susreće sa italijanskim dizajnom.

Пусти видео запис
Пусти видео запис
Пусти видео запис
Пусти видео запис
Možda će vam se svideti

Najlepše stvari počinju željom za otkrivanjem

Postoji toliko mnogo načina da uživate i delite vaše omiljene Lavazza mešavine. Otkrijte proizvode koji mogu učiniti vaš dan izuzetnim.

Da li vam je potrebna pomoć?

Pobrinite se da ste pročitali uputstva o pravilnoj upotrebi mašine pre njenog korišćenja. Uvijek postavite mašinu na ravnu i čvrstu površinu. Koristite samo hladnu, negaziranu, pitku vodu za punjenje rezervoara za vodu; nikada ne koristite mlijeko ili druge tečnosti. Ne dodirujte vruće dijelove odmah nakon upotrebe uređaja. Kada pripremate kafu ili zagrijavate mlijeko, pazite na moguće prskanje vruće tečnosti. Prije čišćenja mašine, bitno je isključiti strujni kabl iz utičnice i sačekati da se mašina ohladi. Ne uranjajte mašinu u vodu. Operite u vodi samo one dijelove koji su navedeni u uputstvu.

Ne dozvolite da se strujni kabl dodiruje sa vrućim dijelovima uređaja. Nikada ne ostavljajte uređaj bez nadzora kada je priključen na struju. Ne uranjajte uređaj u vodu ili druge tečnosti. Ne prekoračujte maksimalnu dozvoljenu količinu punjenja navedenu na uređaju. Ne koristite uređaj ako rezervoar za vodu nije napunjen. Ne koristite uređaj na otvorenom. U slučaju kvarova, oštećenja ili sumnje na nepravilno funkcionisanje nakon pada, odmah isključite utikač iz utičnice. Ne koristite neispravan uređaj. Samo ovlašćeni servisni centri Lavazza mogu izvoditi popravke i intervencije. U slučaju intervencija koje nisu izvršene od strane ovlašćenih centara Lavazza, ne prihvata se odgovornost za bilo kakvu štetu.

Stvaranje kamenca je normalna pojava prilikom korišćenja vašeg aparata za kafu i može dovesti do smanjenog protoka vode ili hladne kafe. Iz tog razloga, potrebno je dekalcifikovati mašinu svaka tri meseca ili svaki put kada se upali svetlo za dekalcifikaciju na uređaju. Ako živite u području gde je tvrda voda česta, možda će biti potrebno češće dekalcifikovanje. Lavazza ne preuzima odgovornost za oštećenja mašine usled neizvođenja dekalcifikacije. Za proces dekalcifikacije koristite netoksičan i/ili neškodljiv proizvod za dekalcifikaciju aparata za kafu, koji je uobičajeno dostupan na tržištu. Ne pijte rastvor za dekalcifikaciju i tečnosti koje su prošle kroz mašinu dok se ciklus ne završi. Nikada ne koristite sirće kao sredstvo za dekalcifikaciju.

Svi Lavazzini aparati za kafu A Modo Mio dolaze sa dvogodišnjom garancijom. Garancija na vaš aparat za kafu Lavazza A Modo Mio počinje odmah od trenutka kupovine. Garancija se ne može odložiti da bude aktivirana u kasnijem datumu.

18000072-d-jolie-red-au@2