Ginepraio London Dry gin koji je 100% organski certifikovan i toskanski.

Ginepraio, koji u italijanskom doslovno znači „gustiš kleke“, predstavlja ne samo stvarno stanište kleke odakle se beru bobice za proizvodnju džina, već i toskanski idiom. U Toskani, „cacciarsi in un ginepraio“ (doslovno „zalutati u gustiš kleke“) figurativno opisuje upadanje u komplikovanu situaciju.

ginepraio

San Leonardo Grappa Bianca

Grappa San Leonardo, koja se proizvodi u vrlo malim serijama iz komine vinograda imanja, destiluje se u kazanima sa direktnim parnim sistemom. Grappa Bianca je savršeno suva, prefinjena i glatka kao baršun. Nakon što se komina lagano pritisne, odmah se destiluje u klasičnom kazanu na paru.

San-Leonardo-Grappa-Bianca

San Leonardo Grappa Stravecchia

Grappa San Leonardo, proizvedena u veoma malim serijama iz tropa vinograda imanja, destiluje se u jednom kazanu sa direktnim parnim sistemom. Ova dodatno ostarena grappa provodi punih pet godina u hrastovim buradima koja su prethodno korišćena za odležavanje čuvenog San Leonardo vina, što Grappi Stravecchia daje dubinu i nadmoćnu eleganciju.

San-Leonardo-Grappa-Stravecchi

Cipriani London Dry Gin

Kada je riječ o džinu, postoji jedna stvar koja pada na pamet: najpoznatiji koktel Harry’s Bar-a nakon Bellinija – Montgomery. Izvanredno suh. Tajna ovog koktela, baš kao što je želeo čovek koji ga je izumeo, Ernest Hemingvej, leži u njegovoj suvoći.

Cipriani Gin